divendres, 26 de maig de 2017

XVIII Setmana Sense Fum (25 al 31 de maig)

Amb un dia de retard "postejo" aquesta entrada per informar-vos que Pediatria els Monjos també ens hi adherim a aquesta celebració. Des de pediatria ho fem, no només per ajudar a la salut dels fumadors, sinó perquè els nens i nenes s'ho mereixen molt i molt.

Amb l'esperança que de mica en mica, només quedin aquelles poques persones que gaudeixen de fumar i no ho volen deixar, perquè els plaers es poden controlar molt i molt i no ens fan esclaus, que és el que penso passa a la majoria de persones que em diuen... "tant de bo ho pogués deixar", o "és que és molt difícil" o, "ja ho he intentat i no m'he sortit".
Per totes les persones que volen ser lliures, aquest any la proposta és "Menys fumar i més caminar". Així doncs..... caminem plegats!

Com que sóc conscient que moooolts nens i nenes no es posaran malalts aquests dies, us poso al post uns dibuixos que poden pintar per tal d'ajudar-nos a guarnir la sala d'espera. Qui vulgui els podrà passar a buscar a la consulta (i pintar allà a fora mentre espera al meu habitual retard).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada